אסאדו עצם חגיגי בתנור בדבש ובירה - 0404
צילום: שף אורי ארנולד

אסאדו עצם חגיגי בתנור בדבש ובירה

הכנה מוצלחת של נתח אסאדו כמו שצריך מתבססת הרבה על בחירה נכונה ואיכותית של נתח הבשר, ולא רק על צורת ההכנה שלו.
האסאדו (קשתית – מס׳ 9), נתח פשוט, טעים וזול, שישדרג לכם באהבה כל שולחן חג. מנה מרשימה ביותר במינימום התעסקות, רק לתבל, להכניס לתנור, ולהמתין בסבלנות.
בקשו מהקצב לפרוס לפי הגודל שבא לכם להגיש, רק קחו בחשבון התכווצות של עשרות אחוזים.
 
המצרכים:
 
3 קג אסאדו עצם חתוך למנות.
בקבוק בירה.
שום כתוש.
מלח גס.
פלפל גרוס.
כוכב אניס.
דבש.
 
אופן ההכנה:
 
מתבלים את האסדו בכל המרכיבים.
מוזגים לתבנית האפיה את הבירה.
מכסים בנייר אפיה ונייר אלומניום.
מקפידים שתהיה אטימה טובה.
אופים בתנור ב-150 מעלות למשך ארבע שעות.

לסיום, פותחים את נייר האלומניום, ומשחימים 10 דקות על 180 מעלות.

שף אורי ארנולד

 
 
שף אורי ארנולד, מסעדת סופלקי בנתניה, סדנאות וקייטרינג.
הירשם
התראה על
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]
0
Would love your thoughts, please comment.x