آخر الأخبار
- "המלחמה שלנו היא גם המלחמה שלכם ושל כל העולם החופשי נגד איראן ...
- ערבי ניסה לחטוף ולבצע עבירות מין בצעירה יהודייה - ונתבע במאות ...
- בעקבות היירוט בצפת: שריפה פרצה ביער ביריה
- זה העונש שקיבלה סייעת מטייבה לאחר ששיבחה ברשתות את הטבח בשבעה ...
- הרב הראשי הגר"ד לאו לבני הישיבות: "בין הזמנים אינם ימי פגרה, ב...
- שלושה שב"חים מהשטחים נעצרו באתר בנייה בכפר מזרעה
- בלשכת רה"מ נערכו התייעצויות האם לשאת נאום לאור סערת הגיוס
- "השימוש הציני והפוליטי במשפחות החטופים מסבים להם עצב וכאב רב"
- אישה כבת 74 במצב בינוני לאחר שהחליקה במדרגות בנתניה
- היועמש"ית ביקשה הארכה נוספת להגשת התשובה בנושא חוק הגיוס
מי מאיתנו לא אוהב לביבות? לביבות פראסה (כרישה)
לביבות, חמימות מפבנים, קריספיות מבחוץ, מחממות את הלב והקיבה, בדיוק כמו שכולנו אוהבים.
במתכון של היום, ניתן להחליף את הכרישה בזוקיני.
מצרכים:
1 ק״ג כרישה נקייה.
2.5 כוסות קמח תופח מאליו (ניתן להחליף בקמח כוסמין ושקית אבקת אפיה).
צרור כוסברה.
צרור פטרוזיליה.
2 בצלים סגולים.
ארבעה ביצים שלימות.
6 שיני שום.
מלח.
פלפל.
שמן לטיגון.
אופן ההכנה:
טוחנים הכל במעבד מזון בפולסים (על מנת לא לרסק לגמרי).
יוצרים לביבות ומטגנים על אש בינונית.
- ניתן להחליף את הירק העיקרי בכל אחד אחר.
- ניתן לאפות בתנור ב 175 מעלות.
שף אורי ארנולד, מסעדת סופלקי בנתניה, סדנאות וקייטרינג.
הירשם
0 תגובות
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]