מי מאיתנו לא אוהב לביבות? לביבות פראסה (כרישה) - 0404
+

מי מאיתנו לא אוהב לביבות? לביבות פראסה (כרישה)

 לביבות, חמימות מפבנים, קריספיות מבחוץ, מחממות את הלב והקיבה, בדיוק כמו שכולנו אוהבים.
במתכון של היום, ניתן להחליף את הכרישה בזוקיני.
 
מצרכים: 
 
1 ק״ג כרישה נקייה.
2.5 כוסות קמח תופח מאליו (ניתן להחליף בקמח כוסמין ושקית אבקת אפיה).
צרור כוסברה.
צרור פטרוזיליה.
2 בצלים סגולים.
ארבעה ביצים שלימות.
6 שיני שום.
מלח.
פלפל.
שמן לטיגון.
 
אופן ההכנה:
 
טוחנים הכל במעבד מזון בפולסים (על מנת לא לרסק לגמרי).
יוצרים לביבות ומטגנים על אש בינונית.
  • ניתן להחליף את הירק העיקרי בכל אחד אחר.
  • ניתן לאפות בתנור ב 175 מעלות.
 

דניאל לילה

 
 שף אורי ארנולד, מסעדת סופלקי בנתניה, סדנאות וקייטרינג.