מי מאיתנו לא אוהב לביבות? לביבות פראסה (כרישה) - 0404

מי מאיתנו לא אוהב לביבות? לביבות פראסה (כרישה)

 לביבות, חמימות מפבנים, קריספיות מבחוץ, מחממות את הלב והקיבה, בדיוק כמו שכולנו אוהבים.
במתכון של היום, ניתן להחליף את הכרישה בזוקיני.
 
מצרכים: 
 
1 ק״ג כרישה נקייה.
2.5 כוסות קמח תופח מאליו (ניתן להחליף בקמח כוסמין ושקית אבקת אפיה).
צרור כוסברה.
צרור פטרוזיליה.
2 בצלים סגולים.
ארבעה ביצים שלימות.
6 שיני שום.
מלח.
פלפל.
שמן לטיגון.
 
אופן ההכנה:
 
טוחנים הכל במעבד מזון בפולסים (על מנת לא לרסק לגמרי).
יוצרים לביבות ומטגנים על אש בינונית.
  • ניתן להחליף את הירק העיקרי בכל אחד אחר.
  • ניתן לאפות בתנור ב 175 מעלות.
 

דניאל לילה

 
 שף אורי ארנולד, מסעדת סופלקי בנתניה, סדנאות וקייטרינג.