פרגיות בקארי, מוגשות על מצע אורז לבן - 0404
פרגיות בקארי, מוגשות על מצע אורז לבן דניאל לילה

פרגיות בקארי, מוגשות על מצע אורז לבן

מנה שהיא ארוחה מלאה, פרגיות רכות ברוטב אסייתי על מצע של אורז לבן. מנה קלה ומהירה להכנה שתגרום לכולם לאכול, גם לילדים.

מצרכים (לארבע מנות):

500 גרם פרגית חתוכה לקוביות.

3 בצלים חתוכים לפלחים.

2 שיני שום כתושות.

חופן עגבניות שרי חתוכות לרבעים.

2 כפות אבקת קארי איכותית.

צ'ילי לפי החריפות הרצויה.

פחית קרם קוקוס (כמו חלב קוקוס רק יותר סמיך ואיכותי).

חופן צימוקים שחורים.

אופן ההכנה:

מחממים מעט שמן במחבת גדולה.

מכניסים את פלחי הבצל וקוביות הפרגית, ומטגנים עד להזהבה.

מוסיפים את השום, אבקת הקארי והצ'ילי, הצימוקים, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, עד שהתבלינים מתאחדים עם הבצל והפרגית.

מוסיפים את קרם הקוקוס ואת העגבניות, מערבבים הכול ומבשלים כעשר דקות נוספות – תוך כדי ערבוב.

מגישים על מצע של אורז לבן איכותי.

דניאל לילה

 

שף אורי ארנולד, מסעדת סופלקי בנתניה, סדנאות וקייטרינג.